Lagjja e kapitenit Kaan, Shkodër

Pjesë e Lagjja e kapitenit Kaan, Shkodër

Renditja: 4999 (1 shikime)

Ushtria Austro - Hungareze, “Lagjja e kapitenit Kaan, Shkodër”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25749

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.