Punonjës të bankës në Elbasan, tetor 1950

Pjesë e Punonjës të bankës në Elbasan, tetor 1950

Renditja: 10 (664 shikime)

“Punonjës të bankës në Elbasan, tetor 1950”, 1950-10-18, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/26008

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.