Një grup punonjësesh të bankës në Elbasan, 1952

Pjesë e Një grup punonjësesh të bankës në Elbasan, 1952

Renditja: 6 (849 shikime)

“Një grup punonjësesh të bankës në Elbasan, 1952”, 1952, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/26010

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.