Punonjës të bankës në Elbasan, foto pa datë

Pjesë e Punonjës të bankës në Elbasan, foto pa datë

Renditja: 2 (2573 shikime)

“Punonjës të bankës në Elbasan, foto pa datë”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/26012

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.